top of page

All About Candles

Welkom bij Lumos & More, waar we kaarsen maken met een knipoog en een vonk van humor! Ons verhaal begon met een nogal onhandige poging om kaarsen te maken in onze keuken. Laten we zeggen dat de eerste kaars er meer uitzag als een mislukt sculptuur uit een modern kunstmuseum. Maar hé, wie houdt er niet van een goed lachje?

Na vele hilarische proefrondes waarbij de vlammen soms bijna onze keuken in lichterlaaie zetten, begonnen we eindelijk de kunst van het kaarsen maken onder de knie te krijgen. Onze vrienden vonden onze kaarsen zo grappig dat we dachten: "Waarom zouden we dit niet met anderen delen?"

Kandelaar

Connecting People to Candles

Bij Lumos & More houden we van kaarsen die niet alleen licht brengen, maar ook een glimlach op je gezicht toveren. Onze kaarsen worden nog steeds met de hand gemaakt, maar gelukkig zijn ze nu meer kunstwerk dan kunstfout. We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten, omdat we weten dat je kaarsen wilt die geweldig ruiken, er geweldig uitzien en jouw zintuigen en gevoel voor humor aanspreken.

Onze missie? Je dag een beetje opvrolijken, want laten we eerlijk zijn, de wereld kan wel wat meer lachen gebruiken. Of je nu een romantische avond plant of gewoon een slechte dag wilt omtoveren tot een goede, onze kaarsen zijn er om je te helpen.

Dus, dank je wel dat je deel uitmaakt van ons "Connecting People to Candles" avontuur. Laten we samen de wereld verlichten met kaarsen en een flinke dosis humor. Welkom bij Lumos & More, waar kaarsen maken een lachwekkend serieuze zaak is!

This Is Us

Ontmoet Saartje Vercruysse: De Kaarsenkoningin Achter Lumos & More!

 

Hey daar, ik ben Saartje Vercruysse, en ik ben jouw kaarsenmaestro bij Lumos & More! Ik ben 23 jaar jong en leef en adem alles wat met kaarsen te maken heeft.

 

Overdag, als ik niet bezig ben met dromen over kaarsen, vind je me in het ziekenhuis, waar ik mijn superkrachten ontketen als zorgprofessional. Maar laten we het hebben over de échte ster van de show hier: mijn kaarsen.

 

Als het zonnetje ondergaat en de avond valt, betreed ik mijn eigen kleine kaarsenuniversum. Daar komen mijn creaties tot leven, en ik beloof je dat ze niet zomaar gewone kaarsen zijn. Nee, dit zijn de meest betoverende, geurige, en verbluffend mooie kaarsen die je ooit zult tegenkomen. Ze zijn handgemaakt, met een vleugje magie en een snufje liefde.

 

Ik gooi alles in de strijd om ervoor te zorgen dat mijn kaarsen niet alleen je huis oplichten, maar ook je hart. Of je nu geniet van een rustige avond in je eentje of een romantische date plant, mijn kaarsen zijn er om je te helpen die perfecte sfeer te creëren.

 

Dus, welkom in mijn kaarsenrijk, waar elk stukje wax een verhaal vertelt en elke vlam een avontuur inluidt. Ik ben Saartje Vercruysse, en ik ben hier om je te laten kennismaken met de magie van Lumos & More. Dus, pak een kaars, steek 'm aan, en laat je betoveren! 

Kerstmarkt Kortrijk 2023

In december kon je ons terugvinden op de kerstmarkt in Kortrijk.

bottom of page